”On tavanomaista että reissussa rähjääntyy ja omat hampaat on hylättävä, mutta kun heräät leikkaussalissa, suussasi on jo uudet.”

Hammaslääkäri Kari Luotio

Osfix hammasklinikan palvelut

Osfix on yksityinen hammasklinikka Kouvolassa Elimäen keskustassa. Toteutamme kaikkea perushammashoitoa aina vaativiin hammaskirurgisia palveluita. Soita aikaa, useimiten kiireettömän hoidon ajan saa samalla viikolla. Hammaslääkäripalveluista vastaa Kari Luotio, joka on Osfix-implantin kehittäjä ja patentoija.

Implantti eli keinojuurihoito

Puuttuvat hampaat voidaan korvata leukaluuhun sijoitettavilla istutteilla eli implanteilla ja näiden päälle rakennettavilla proteesirakenteilla, kruunuilla ja silloilla. Implanteilla on mahdollista hoitaa kaikenasteisia hammaspuutoksia – yksittäisestä hampaasta koko leuan kiinteään proteesiin asti.

Lue implanttihoidosta

Hammasproteesit

Hammasproteesit  – kokoproteesit, osaproteesit, kiinteät kruunut ja sillat – valmistetaan aina hammaslääkärin valvonnassa. Hammasproteesin tekninen valmistus tapahtuu Osfix Tech Oy:n hammaslaboratoriossa, Suomessa, suomalaisten teknikkojen työnä.

Lue lisää hammasproteeseista

Pelkopotilaiden hoidot

Hammaslääkäripelko tai oikeammin hammashoitopelko on joka kymmenennelle niin suuri ongelma, etteivät he käy hoidossa kuin pakoittavassa hammassäryssä. Muita yleisiä syitä hoidon välttämiseen ovat puutumisongelmat ja herkkä nielu, jolloin yökkäys estää toimenpiteet. Näihin ongelmiin on kuitenkin olemassa apu!

Näin hoidamme sinua, jos olet pelkopotilas

 

Soita aika ma-to 8-18 pe 8-16

(05) 7797 755

Vastaamme tietysti myös muina aikoina ja muina päivinä minkä ehdimme.