Puuttuuko sinulta hampaita, mutta et huoli irtoproteeseja?

Kari Luotio toteuttaa implanttihoitoja omalla pantentoidulla OSFIX-implantilla.

Implantti eli keinojuurihoito

Puuttuvat hampaat voidaan korvata leukaluuhun sijoitettavilla istutteilla eli implanteilla ja näiden päälle rakennettavilla proteesirakenteilla, kruunuilla ja silloilla. Implanteilla on mahdollista hoitaa kaikenasteisia hammaspuutoksia – yksittäisestä hampaasta koko leuan kiinteään proteesiin asti.

Paljonko hammasimplantti maksaa?

Klinikkamme implanttihoidot ovat ehkä valtakunnan edullisimpia. Oman implanttituotannon ansiosta Osfix ja BiOsfix implanteilla toteutetut hoidot maksavat alle 2000 € per implantti – hoito alusta loppuun. Lisäksi implantteja tarvitaan vähemmän kuin on korvattavia hampaita; esim. hampaattomaan alaleukaan tehdään 12 hammasta mutta hammasimplantteja tarvitaan vain 6 kpl.

Kauanko implanttihoito kestää?

Hammasimplantti voidaan asettaa pääsääntöisesti vuoden kuluttua hampaan poistosta. Leikkauskäynnin jälkeen tarvitaan muutaman kuukauden paranemisaika. Tämän jälkeen tarvitaan vielä keskimäärin neljä käyntiä kahden viikon välein – itse hampaan / proteesin tekoon (tarkemmin ohjeissa ks. oheiset lisäsivut).

Osfix-implantin luotettavuus

Hoitotulokset ovat erittäin hyvät: Osfix klinikan vuosien 1989-2001 aikana asentamista 2000 implantista 98% oli paikoillaan vuonna 2002. Sittemmin implanttien irtoamisia on tapahtunut vain 0,3% vuosittain.

Lue lisää implanttihoidon onnistumisesta.